After Twelve

CMD Jaar 2 | UI/UX

De opdracht was om samen met een medestudent een applicatie te ontwerpen voor een kleine, bijzondere doelgroep of voor mensen die te maken hebben met een vraagstuk in de samenleving. Samen hebben wij zitten brainstormen en rond gevraagd waar mensen tegen aan lopen in het dagelijks leven. Hieruit kwam naar voren dat het lastig is om een eetgelegenheid te vinden na middernacht. Aan ons de taak om te onderzoeken op welke manier wij het dan gemakkelijker kunnen maken om een eetgelegenheid te vinden na middernacht.

 

Wat we uiteindelijk willen bereiken is dat de doelgroep na middernacht gemakkelijk en snel een eetgelegenheid kunnen vinden zonder onnodig veel energie te verspillen. Door doelgroep- en concurrentieonderzoek te doen, wisten wij waar ons product aan moest voldoen. Hierdoor hebben wij een prototype kunnen ontwerpen wat de doelgroep helpt om een eetgelegenheid te vinden na middernacht.  Hieronder is er een uitleg te zien hoe de app werkt en de bijbehorende customer journey map.

 

Naast het logo en prototype heb ik tevens de customer journey ontworpen. Het filmpje is ingesproken door een medestudent.