top of page

Verzenden & Retourneren

Verzenden

De artikelen kunnen op twee manieren ontvangen worden:

1. Verzending via PostNL

2. Ophalen in onze showroom 

PostNL

De verzendkosten zijn €6,95. Bestellingen boven de €50 worden gratis verzonden. Wij proberen de artikelen zo snel mogelijk te verzenden en streven naar een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Wij zijn helaas niet verantwoordelijk voor vertragingen als gevolg van onbeheersbare gebeurtenissen. 

Showroom

Het is ook mogelijk om de artikelen kosteloos op te halen in onze showroom in het centrum van Utrecht, vlakbij Neude. Maak vooraf een afspraak via de mail info@vasenzaliving.nl of WhatsApp 0642603549. Zodra wij de bestelling klaar hebben staan, zullen wij jou hierover informeren. Neem bij het ophalen van de bestelling je orderbevestiging mee. 

Adres showroom 

Predikherenstraat 10 

3712 TN Utrecht

Retourneren

Het is mogelijk om jouw artikel(en) binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Artikelen kunnen worden geretourneerd als het product overeenkomt met het product op onze webshop. Ze moeten in originele staat, ongebruikt en onbeschadigd worden geretourneerd. We behouden ons het recht voor om retouren te weigeren als deze niet voldoen aan ons retourbeleid.

Een retourzending dient te zijn voorzien van een Track & Trace-code. De zender is altijd verantwoordelijk voor de verzending en verzendkosten. 

Hoe terug te sturen? 

1. Verpak het artikel(en) in een stevige doos

2. Druk het retourformulier af en plaats deze in het pakket

3. Plak de doos zorgvuldig dicht

4. Verzend met jouw lokale koerier naar: 

Vasenza Living

Predikherenstraat 10

3712 TN Utrecht

*Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 5 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.

bottom of page