top of page
pexels-karolina-grabowska-6825322.jpg
Logo-site-wit2.png

VASENZA LIVING

BRANDING

Voor de coronacrisis heb ik gewerkt als freelance designer en fotograaf. Door de pandemie vervielen deze werkzaamheden. Zodoende ben ik gaan nadenken over de mogelijkheden om op andere manieren te ondernemen. Ik heb altijd al de ambitie gehad om van mijn passie, mijn werk te maken. Het is dan van belang om goed inzichtelijk te hebben waar je energie van krijgt. Ik heb dit voor mijzelf op een rijtje gezet. Hierin viel het mij op dat ik graag creatief bezig ben. Mijn Indonesische roots laat ik vol trots naar voren komen in verschillende projecten en ik heb mijn talent ontdekt in interieur styling. Door mijn passie voor fotografie, design en interieurstyling ben ik gaan nadenken over een online webshop in woonaccessoires. Om het concept uniek en persoonlijk te maken, heb ik dit gecombineerd met mijn Indonesische roots. Daar is Vasenza Living uit gekomen!
 
Vooralsnog koop ik de collecties in via Nederlandse groothandelaren die de producten importeren uit Indonesië. Zodra het weer mogelijk is om te reizen, ben ik van plan om zelf naar Indonesië te gaan om producten in te kopen. Mijn doel is om bij kleinschalige boeren en ambachtslieden de producten te laten maken en in te kopen. Zo hoop ik iets bij te dragen aan de economie daar en kan ik op die manier iets terug geven aan mijn geboorteland.
 

Ik heb dit project van scratch opgezet en ben volledig vanaf nul begonnen. Denk hierbij aan de branding, visuele uitingen, ecommerce, marketing en inkoop van de producten. Deze onderdelen heb ik volledig zelf vanaf concept bedacht en vervolgens gemaakt/gerealiseerd. De klantervaring ben ik nooit uit het oog verloren en dat is voor mij nog steeds de rode draad tijdens het gehele proces. Wat ervaart de klant? Wat wil je overbrengen? Hoe kun je dat overbrengen? Dit zijn de belangrijkste basiselementen geweest bij het bepalen van de branding, het ontwerpen van visuele uitingen, marketing en alle overige zaken. 

bottom of page